En Äventyrare i Syateljen :-)

Satsningen på mina nya äventyr Mount Everest igen och 7 Summits pågår för fullt där jobb, träning ooch sponsorsamtal varvas om vartannat och det är inte alltid jag har haft tid att skriva på bloggen. Att ha sponsorers och samarbetspartners logotyper på min hemsida och blogg och mina kläder har alltid varit en självklarhet för mig! Det många inte tänker på är att när man håller på som jag är det inte självklart att alla sponsorer eller samarbetspartners är med på nästa äventyr eftersom de kan skilja sig väsentligt åt och då kanske inte heller passar in i deras marknadsföring just då. Det har hänt och händer många med mig, säkert oftar inom idrottsrörelsen än på äventyrssidan. Vad som är tråkigt i det här är att sitta och gå igenom alla kläder som ska med på nästa expedition eller behöver jag införskaffa nya och vad kostar det, vilka sponsorers logtyper sitter på de kläderna och ska de sitta kvar eller sprättas bort för att göra plats för nya sponsorer och samarbetspartners? När det gäller toppoverallen och min basecampdunjacka är jag glad att jag har en egen sömmerska som vet hur man hanterar det på dem, men resten av kläderna fixar jag ofta själv och det tar ju sådan tid! Sedan kan det ju vara så att på en expedition har flera mindre sponsorer plats på ett ställe medan inför nästa vill en huvudsponsor ha den platsen och är beredd att betala för det så då är det bara att sitta och sprätta och sy om! Nu är det inte så att jag sitter här och beklagar mig utan tvärtom, det är oerhört kul att få på ett seriöst och för hoppningsvis snyggt sätt få sätta sponsorernas märken på sina expeditionskläder och vara en ambassadör får både dem och mig själv, det som är trist är att det tar sådan tid i anspråk och det är nog något folk glömmer bort! Såå jag får sprätta lite märken och sedan avvakta på hur jag sätter på de andra och vilka företag/organisationer som blir de självklara huvudsponsorerna! Ett hett stalltips för presumtiva sponsorer är att hela ryggtavlan är i skrivande stund fortfarande ledig även om det är några som frågat om den redan och faktiskt är det den platsen som exponeras mest i olika sammanhang!
Comments are closed.