ETT GOTT NYTT ÅR!!

Idag är det årets sista dag och de flesta blickar framåt mot ett nytt år imorgon! Själv tar jag tillfället i akt att innan vi beger oss iväg på bröllop med efterföljande nyårsfest summera året 2011 som gått! Ett år fyllt av många händelser på olika plan men ack så viktiga att ta med sig framåt, antingen som nyttig lärdom eller erfarenhet!

På äventyrsbiten har det hänt mycket för mig, från förra jul/nyåret. Då kunde jag blicka tillbaka på olika historiska pilgrimsvandringar som jag gjort som förste svensk och utan assistans vilket blev en bok ”I pilgrimers fotspår” som under 2011 såldes i ca 300ex. Jag hade också förmånen att våren 2011 få klättra på världens högsta berg Mount Everest på nordsidan i Tibet. Jag nådde inte toppen i det försöket då jag tvingades vända pga lunginflammation, men tog ett nytt rekord för den jämtländska flaggan med mig hem på 7360m höjd utan syrgas. Mina kamrater nådde glädjande toppen och själv satsar jag på ett nytt försök på Mount Everest under våren 2013, men också på att fullfölja 7 Summits, den högsta toppen i varje världsdel och sedan de bägge polerna!

Under året har jag också träffat kärleken i Carola och har numera min basecamp på Frösön strax nedanför Frösöberget, som jag släpar mina bildäck runt och uppför. Jag coachade några idrottare samt deltog i ett antal cykellopp under sommaren och det mest prestigemässiga var väl Tour of Jamtland där jag tillsammans med vännen Claes Heiming fick inleda loppets prolog! Under hösten dubbades jag till Riddare på Rhodos i The Sovereign Order Of Saint John Of Jerusalem Knights Of Malta, en mycket speciell och hedersvärd upplevelse med anor från 1050-talet. Jag har lärt känna nya vänner och äventyrsvänner i Sverige och framförallt runt om världen. Jag önskar er, mina nära och kära, vänner och bekanta, samarbetspartners och alla mina sponsorer, nyblivna sådana samt alla presumtiva som inte kommit med än ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!! År 2012 blir ett spännande äventyrsår och för mig står något berg runt om i världen och satsningen på Mount Everest inför 2013 på menyn!

Comments are closed.