Länets Lucia och juklapp till UNICEF!

Idag har vi varit på Gudstjänst i Frösö Kyrka där Rebecka Persson kröntes till länets lucia och sjöng ihop med sina tärnor, Malin Svensson, Malin Totland, Caroline Hjelm, Lisa Landin, Linnea Ling och Frida Thelenius. De kommer att besöka ca 60 platser i länet och samtidigt som de förkunnat om ljusets antågande samlade de in pengar till olika välgörande ändamål!

Julen är i antågande och det härligt att se glädje och lycka i både vuxna och barns ögon! Men verkligheten säger också att alla barn inte har det lika bra, eller ens kan fira jul, vissa barn vet inte ens vad julafton betyder. Medan vi bekymrar oss om vilka julklappar som ska inhandlas till olika personer finns det barn runt om i Sverige och i övriga världen som har fullt upp med att överleva i den tillvaron de befinner sig i! Jag liksom lucia och hennes tärnor uppmanar därför alla jag känner att på sitt sätt här i livet stötta utsatta barn! Själv lägger jag min energi på att stötta UNICEF och deras arbete för barns lika rättigheter, idag har jag åter gett dem en julklapp via min egen insamling! Vill du också stötta den kan du skänka 50kr genom att skicka ett SMS till 72900 med texten KÄMPA STÄVHAG eller gå in på min sida via bilden och antingen stötta ekonomiskt, ge gåva, bli världsförälder eller köpa julklappar via webshopen! Ditt bidrag gör stor skillnad!

Comments are closed.