Positiva möten och fler föredrag!

Jag har inte bloggat på några dagar och folk har undrat vad händer? Kul att mina läsare undrar men ibland är även jag fullt upptagen med diverse saker och då hinner jag inte med att blogga eller uppdatera allt utan får göra det lite senare, som tex idag! Jag har haft några givande samtal och möten med presumtiva sponsorer de senaste dagarna, där fokus legat på hur vi bägge i kan få ut mesta möjliga i detta samarbete? Under dessa samtal har då även nya idéer och samarbetspartners dykt upp. Det är härligt att träffa människor som är glada och positiva och precis som jag ser möjligheterna och förstår marknadsföringens kraft! Som jag skrev i ett facebookinlägg igår, jag är mitt eget varumärke och i det ligger exponeringen av mina samarbetspartners före, under och efter mina äventyr! Så senaste dagarna har det alltså varit ett antal givande möten där handlingar varit viktigare än tomma ord och win-win konceptet varit i fokus! Jag ser fram emot fler sådana möten!!

Vidare är det nu bestämt att mitt hem som kallats Stävhags Basecamp kommer att flytta, så senast sista februari kommer det att vara permanent på Frösön och Residenset på Fjällgatan! Så ni gott folk på Frösön som följer mina vandringar runt berget med bildäcken lär se mig mycket mer framöver både med och utan däck! Kassörskan på Konsum sa igår när hon såg mig igen, har du flyttat tillbaka? I så fall välkommen hem till Frösön igen! Kul för jag bodde ju på Frösön i nästan 18år! 🙂

Idag på morgonen hade jag förmånen att få se ett bildspel från Nepal, en kollega på universitetet hade gjort en resa inklusive trecking till basecamp på sydsidan. Åhh vad jag fick en längtan tillbaka när jag såg bilderna! Det kom en förfrågan då om att folk vill se mina bilder från Klättringen i Tibet, så jag funderar nu på att göra en storföreläsning på Campus just om detta, samma sak som jag gjorde för Svenska Fjällklubben! Jag återkommer till detta framöver! Annars är det fullt upp med planeringen inför föredragsserien Att Våga sitt eget Äventyr. Sundsvall är klart den 2 februari 2012 och nu Falun den 16 februari! Fler orter är på gång!
Anmäl dig här!

Comments are closed.