Härligt givande Sponsormöten!

Idag har jag åter haft seminarier med studenterna men därefter hade jag två mycket givande sponsormöten. Det första var hos min redan befintliga sponsor ABC Vildmarks i Östersund och jag kan redan nu avslöja att ni bör skriva in lördagen den 19 maj 2012 i era kalendrar för då händer det spännande saker hos dem i Lillänge Östersund! Jag tackar också för den fina julklappen från vildmarkstomten i dagens lucköppning, ska slå in den 🙂

Det andra mötet hade jag med Grizzly i Östersund och la grunden för ett långsiktigt sponsorsamarbete, det gäller ju att synas och synas på rätt sätt vid mina föredrag och event och de har ju produkterna för detta! Ett nytt spännande samarbete! Hade jag haft en bättre finare bil att köra omkring med när jag åker runt överallt och håller föredrag hade de gärna fått ”hotta” upp min bil precis som de gjort med rallyföraren Sandells bil, hade varit coolt! Hmmm…jag kanske får leta upp en bilfirma som kan sponsra mig en bra miljöbil och ge dem reklam samtidigt så fort jag är ute i landet?! Ni hör vad tankarna snurrar i win-win koncept, skratt! Så blir det när man ser möjligheter i samarbeten!
Comments are closed.