Bara vänta och se…

Idag vräker snön ner över Östersund och de är väl både glada och ledsna över det på skidstadion där skidskyttetävlingarna pågår som bäst! Inte lätt att skjuta rätt i snöyra och blåst men jag önskar dem alla lycka till! Själv har jag tagit en vilodag från träningen och vilar kroppen men det betyder inte att jag inte gör något som har med mina kommande äventyr att göra! Mitt motto är ju att varje dag ska man tänka eller göra något konkret som leder en mot målet! Så idag har jag ägnat mig åt sponsorarbete samt jobbat med logistiken kring mitt föredrag Att våga sitt eget äventyr: http://www.biljettplatsen.se/tema/676-att-vaga-sitt-eget-aventyr/4431/

Jag har fått ett antal mail och meddelande från personer som har svårt att våga stå upp för vad de vill gentemot andra för de råkar ut för jantelagen, eller som jag själv brukar säga: De som kommer från negoträsk, det negativa träsket där ingenting man gör eller säger duger! Till alla er tillägnar jag dagens bild som säger så mycket! Så gå ut i världen, tro på er själva, dröm era drömmar och våga era egna äventyr, även om det gäller något i den enkla vardagens göromål! Behöver du mer personlig peptalk kontakta mig eller så ses vi på något av mina föredrag! Ha en bra dag!
Comments are closed.