Föredrag & eventuellt besök från Nepal!

Igårkväll lyssnade jag på Elin Engerström när hon berättade om sina äventyr på Svalbard ihop med sin hund Ronja. Elin har gjort flertalet äventyr både på skidor, cykel, vandring och kajak och på Svalbard gjorde hon både långa och korta turer. Det var ett mycket intressant föredrag med fantastiska bilder och filminslag! För mig var det verkligen nostalgi då jag själv varit där på Expedition i Pehr Wargentins Fotspår ihop med Fredrik Welander och jag vill gärna tillbaka vilket jag hoppas bli snart igen!

Ett informellt samtal gav informationen att min gode vän och expeditionsledaren på Mount Everest, den legendariske Chhiring eventuellt kommer till Östersund i vinter! Jag hoppas verkligen att detta går i lås för då blir det både studiebesök och föreläsningar! Snacka om att Östersund skulle få celebert besök!

Nu blir det eget expeditionsarbete inför min egen nya satsning! Jag erkänner att prata eller träffa andra som håller på med samma saker eller inom samma områden ger en extra energi! Jag inser också då att jag måste göra något mycket radikalt inför mina egna äventyr för många bland folket i negoträsket gör mycket för att kväva äventyrsandan och jag påverkas av det fast jag inte vill!
Comments are closed.