Stiftelsemöte och Svalbardföredrag!

Idag har jag haft en intensiv dag, först handledning av studenter och därefter lett Wageniusstiftelsens möte. Stiftelsen har till syfte att vårda ett viss stor mängd skogsareal där avkastningen går till att hjälpa döva personer. Dagens möte handlade om något så fint som ordet permutation. I praktiken ska vi göra en stadgeändring som öppnar upp möjligheten för fler grupper samhället att söka bistånd på olika sätt, bla de hörselskadade, men det är krävs mycket genomgångar i både formuleringar och juridiska termer innan kammarkollegiet får dokumentet men vi har gjort som jag gör med mina äventyr, kört så det ryker så det var ett mycket bra möte!

Ikväll ska jag lyssna på Elin Engerström när hon berättar om sina äventyr på Svalbard ihop med sin hund, både korta och långa turer har hon gjort så jag ser fram emot att höra henne berätta och visa bilder! Det blir verkligen nostalgi då jag själv varit där och vill tillbaka! Så kom gärna och lyssna!

När: TISDAG 29 november 2011, klockan 18.30
Lokal: Stora hörssalen i Ridhuset på Campus
Inträde 60 kr

Comments are closed.