25-årsjubileum och möte med sponsorer!

Hela eftermiddagen har jag tillbringat på Grizzlys 25-års jubileum! En fantastisk tillställning med genomgång av hela företaget och verksamheten fick vi och det som mest imponerade på mig var en fräsmaskin som skar ut både väskor och visitkortshållare på samma gång. Ni ser väskan på bilden nedan! Vidare så fick ca 200st av alla deltagare en kopia av konstnären Ingrid Roths tavla ”grön sommarkärlek”, samt ett antal andra produkter! Jag gillar iphoneplatta som numera är min nya musplatta! Slogan som går att fästa på ett fönster eller vart man vill ha det tycker jag passar mig alldeles utmärkt! Till vänster om tavlan ligger det en svart kopphållare! Det är tre delar som man fäller ut och vips kan man bära 6 muggar med kaffe samtidigt, en fantastisk uppfinning från min tidigare sponsor Jobmeal! Jag hade förmånen att under dessa timmar sitta ner och samtala med några presumtiva sponsorer men också tidigare sponsorer tex Gå och Löpkliniken! Vidare hade jag ett mycket givande möte och samtal med fotografen Gunnar Eriksson som bland annat samarbetade med Göran Kropp och Renata Chlumska för att få till panoramabilder i 360grader, det var en fröjd att se bilden som Göran tog när han och Renata satt på toppen av Shishapangma! Ska bli spännande att se vad han och jag kan hitta på i vårt samarbete! En intressant eftermiddag som jag hoppas på också ska generera nya samarbetsmöjligheter inför mina kommande äventyr!
Comments are closed.