En förmiddag med Mål och Motivation!

Idag var jag och johan på vintersportcentrum och föreläste om Mål och Motivation för gymnasieeleverna! Ett fantastiskt bra gäng och vi ser med tillförsiktigt fram emot deras kommande framgångar i sina idrotter!! Det blev lite nostalgi för johan som varit elev på gamla wargentinskolan men också för mig då jag fick kaffet serverat i en mugg med profilen av Pehr Wargentin på, ett minne från expeditionen till Svalbard år 2003.

Efter det blev fick jag ett telefonsamtal om att det är klart att jag är inbjuden till att både föreläsa och inspirera i byutvecklingen i Hede i Härjedalen den 3november, en spännande kväll att se fram emot där målsättning inför äventyr förenas i målsättning för lokal utveckling! Jag återkommer om mer detaljer för denna kväll men jag ser fram emot det!!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.