En bättre löpdag!

Idag bestämde jag mig för att prova springa i motionsspåren uppe på Vårdkasberget och vilken skillnad! Inte nog med att berget är 175m högt och att det låg 110m under havsytan för endast 9600år sedan, det var kanonfina spår!!


Även markeringen var mycket bra och med tanke på gårdagens händelser var jag ju beredd på fet värsta även här men jag blev glatt överraskad!! Här var det klara tydliga markeringar så det gick inte att springa fel!! Jag valde att springa ett lugnt och lätt pass med tanke på hur ont jag slet igår och det slutade idag med en runda på 8km.

På några ställen kunde jag inte annat än le när jag såg skyltarna på träden, skyltar som både frestade men också gav möjligheter om kroppen inte skulle orka! Jag använde mig aldrig av någon men glad över att de fanns där!


När jag hade sprungit klart gjorde jag en turistgrej!! Jag kollade först åt ena hållet och där fanns havet en bit bort i horisonten:

På andra sidan fanns sedan först vindkraftverket:

Och sedan en vacker utsikt över staden Härnösand:


Nu väntar en skön dusch innan det blir lite sponsorarbete!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.