Mellan bilar och sponsorer!

Idag har vi ägnat hela eftermiddagen till att besöka alla bilhandlare i hela Östersund och detta till fots!! Ni som vet hur de är utspridda vet då att det varit en lång skön promenad som tagit oss 5 timmar! Några bra funktionsmässiga bilar fanns det till vettiga priser men ingen som jag tog med mig hem! Det intressanta i dagens alla besök var att bli igenkänd som ”den jämtländska äventyraren på Everest” och det var ju kul men de flesta trodde då att bara för att man är ”känd” och har sponsorer är det bara att hämta ut en bil! Att jämförelsen med skidåkarna som i de flesta fall får en bil där alla sponsorernas logotyper är påsatta var både smickrande och tråkigt! Att vara äventyrare är fortfarande inte lika bearbetat i företagens marknadsföring som skidåkning trots att genomslagskraften och möjligheten för företagen att synas är lika stor!

Det har alltså varit en lärorik dag på olika sätt i sponsorvärlden och jag säger som så att är det någon av mina läsare som äger en bilfirma eller har kontakter med något bilmärke så är jag öppen för samarbete med vilken bilfirma/märke som helst som vill sponsra en bil och förknippas med en äventyrare som också är miljömedveten! Jag behöver en bil för att kunna ha all min utrustning med mig samt åka mellan de olika föredragen som jag har runt om i länet och i övriga landet. Vi skulle kunna göra ett intressant avtal där jag t.om kör bilen ända till BaseCamp i Tibet år 2013!

Comments are closed.