Samarbete med Yogaskolan!

Traditionsenligt så blev det ett hårt pass imorse med löpning och styrka samt Powerplate, kroppen svarar bra på mitt nya träningsupplägg och jag känner mig mycket nöjd även när musklerna känns lite blytunga av mjölksyran, men å andra sidan vet jag ju då att träningen gör nytta! Inför kommane äventyr pågår arbetet för fullt och imorgon förmiddag sitter jag i möte med min vän och coach Johan Svelander från We Are One och drar upp nya strategier och bokar in möten med sponsorer och samarbetspartners, sugen på att vara med och exponeras medialt med ditt företag eller organisation under den kommande 2års perioden? Hör av dig!

Idag inleds ett mycket spännande samarbete med Yogaskolan i Östersund! Jag har aldrig sysslat med Yoga i hela mitt liv men kommer att köra mitt första pass i Badhusparken ikväll kl 18.30. Tanken med samarbetet är att kunna erbjuda weekenpaket för icke vana personer där deltagarna gör mindre vandringar i härlig natur eller fjällmiljö med mig som Guide, äter god men nyttig mat, lyssnar på föredrag/bildspel och kan utöva yogapass av lärare från Yogaskolan, både i grupp och individuellt! Låter det spännande med Yoga möt upp i badhusparken ikväll kl 18.30 och låt dig inspireras! Låter det spännande med weekendpaketet för dig och dina vänner eller bara för dig, hör bara av dig till mig, vi kommer att kunna vara ganska flexibla och planera efter önskemål och deltagare!
Comments are closed.