Träningspass och samarbeten!

Idag körde jag ett nytt hårt träningspass, allt för att se hur mycket kroppen fixar och jag är mycket förvånad över hur fort jag återhämtat mig efter strapatserna på Mount Everest. Det är lätt att tappa muskelkraft och kondition men nu har jag varit taktisk och lagt upp ett program för att nå dit jag var och bli ännu bättre. Som jag sagt tidigare, mitt mål är att om ca 6 månader vara i mitt livs bästa form och mer än väl förberedd inför kommande äventyr!

Idag har jag också haft några samtal med några personer utifrån framtida samarbete och ett är redan klart och det startar reda på onsdagkväll, jag återkommer mer om dettas samarbete! Fast det är semstertider för vissa så måste arbetet med både samarbetspartners och sponsorer samt presumtiva sponsorer fortsätta, det är lätta att glömma bort att från överenskommelse, till skrivna avtal och pengarna är klara tar det ibland en lång tid!

Idag har jag också ambassadörbloggat till woolpower om hur och när jag använder mig av deras produkter på mina äventyr, jag har ju haft dem både i kyla och ökenklimat men så blir det ju när man är iväg på äventyr världen över. Återkommer om denna länk efter publicering!

I skrivande stund fick jag en förfrågan om att haka på Frösöberget runt och jag kunde inte låta bli så i eftermiddag blir det träningspass nr 2, visst är det härligt ibland?! 🙂

Idag ska jag även ta tag i att städa och tvätta min bil, jag ska sälja min BMW 523i och skaffa mig en kombi igen, jag behöver alltid en massa saker eller äventyrs/föredragsutrustning med mig så jag behöver nog en kombi igen.

Comments are closed.