Hårdträning och present!

Idag var det upp tidigt igen och jag gillar att ha den disciplinen! Idag var jag dock lite extra trött för vi kom isäng sent så min berömda snoozeknappsfru vann imorse men bara med 1-0 🙂

Nåväl iväg och träna och precis som förra passet blev det följande: 3km löpning i ett lagom högt tempo där jag fokuserade på min andning, därefter blev det totalt 2km rodd med max motstånd men i intervallträning om 500m, efter detta blev det ett gympass enligt mitt tidigare program och då körs hela kroppen igenom, avslutningsvis blev det sen powerplatemaskinen med både styrka och stretching! Ett hårt men mycket skönt pass där jag nu startat träningen på allvar inför kommande äventyr!

Idag kom det en present från min ena sponsor Addnature! Jag har haft problem med min minigorilla både på och efter Everest så idag kom det en ny!


Tusen Anton för snabb service!! Nu kan jag ladda igen när jag är ute på mina äventyr!

Om en stund ska jag iväg och träffa mina goda vänner och sponsorer, Sol och Stefan på Happy Minds så även om det är semestertider för många så planeras det och fixas med äventyrsplaner!!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.