Cykel o kroppstest!

Idag har jag verkligen testat cykeln som min nya samarbetspartner Velorapide gett min inför de kommande cykelloppen Jämthjulingen och Locknetrampet! Totalt strax över 5mil blev det i blåsten och solen, plus lite fotosession på cykeln efteråt med Stefan Hallgren från Happy Minds!


Cykeln är en racer av märket TREK och är helt underbar att cykla på! Växlingen sker med en fingertoppstryckning och efter att både sadel och trampor tidigare blivit inställda efter mina ben av Anders på Velorapide satt jag behagligt och avslappnat under hela träningstiden! Jag ser fram emot många mil på den!! 🙂

Jag hade tänkt ta en lätt cykeltur men det blev inte så på gott och ont! När man är som jag och (en del kanske känner igen sig nu) och är van att kunna träna hårt oavsett vad man gör kan ibland inte låta bli att köra lite hårdare! Omedvetet satte hjärnan igång att låt kroppen jobba lite mer än jag hade tänkt mig och snart pressade jag på i ett högt tempo oavsett om det var nerför eller uppför! Efter ett tag kände jag att jag körde för hårt och saktade ner rejält! Resultatet? Jag fick ett hum hur kroppen mår efter min tuffa lunginflammation som jag fick på Mount Everest, en bra värdemätare som ligger till grund för hur jag kommer att lägga upp min kommande träning framöver!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.