Ett stort TACK!!

Ett stort TACK vill jag rikta till alla mina samarbetspartners, sponsorer, vänner och bekanta, läsare och inte minst mina nära och kära för all stöttning och support under planering, genomförande och efter klättringen på Mount Everest! Det är mycket arbete, träning, slit, vånda bakom en sådan satsning och utan er hade det inte varit fullt möjligt att satsa på att förverkliga drömmen om att stå på världens högsta topp! Tyvärr gick det inte enligt planerna i år, en lunginflammation satte stopp för det och jag tvingades abryta försöket för att inte riskera livet. Sådana beslut är inte alltid lätta att ta när man står mitt i en livsdröm men jag hade den förmågan och som alla sherpas sa: Life is important, money not! Det blev ett nytt rekord för Jämtland och vår vackra flagga och berget finns kvar och ger mig nya möjligheter att återvända och lyckas nå toppen! Mina lungor har återhämtat sig efter att ha fått rätt vård och medicin och nya äventyr planeras framöver, vad som sker under 2012 är inte bestämt än så det återkommer jag om men ett nytt försök på Mount Everest under våren 2013 med samma expeditionsledare, den legendariska Chhiring Dorjee planeras! Teamet jag klättrade med, Annelie Pompe, David Wermuth och Rob Meijer stod på toppen den 20 maj och mina gratulationer går till dem och deras bedrift under svåra förhållanden!

Närmast för mig väntar intervju med Lisbeth och Håkan på Radio P4 på måndag morgon kl 07.30, därefter Radio Krokom kl 10.00. Jag kommer också att deltaga och cykla Jämthjulingen den 6 juni och Locknetrampet den 11 juni då jag också kommer att samla in pengar till UNICEF som alla vet att jag brinner för. Kom gärna och cykla med mig!! Inför detta och min framtida träning har jag idag inlett ett nytt samarbete med VeloRapide i Östersund!

Comments are closed.