Sista småsakerna!

En del har hört av sig och undrat vad sin händer etc och det är kul!! Det är hela tiden små saker som ska fixas och jag har inte haft tid att blogga son jag önskat! Det är sponsormöten och det är uppdateringar av dator, kameror osv. Idag tex har det varit en pysseldag på många olika plan! Hämtade sista medicinerna som ska med, dock fattades en sak som jag måste åtgärda på måndag! Min BC jacka och toppoverall kom tillbaka från min sömmerska Marita i Lit!


Vidare var jag förbi Linda på ClasOhlson och fixade en telefon lur till sattelittelefonen! I mitt huvud kom den gamla ramsan om Doro upp när jag såg luren:-) men oavsett det så passar den till min enhet, en Explorer 300, den som gör att jag kan nå ut från Tibet och omvärlden nå mig!


På stan träffade jag på en god vän som hade skojat om en privatsponsring vid ett löpjippo, jag hade glömt bort detta men inte han! Nu var det bara en symbolisk summa på 20kr men många bäckar små är viktiga!


Jag har vidarebefodrat denna sedel till min egen insamling för UNICEF och säger tusen tack för barnens räkning!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.