Fullt upp men nya saker på G!

Jag har inte hunnit blogga de senaste dagarna och en del har undrat vad som händer?? Faktum är att jag haft fullt upp på mitt ordinarie jobb samt träningen. Vidare är det så mycket saker som händer just nu så även om det vore kul att blogga i ”farten” som man säger så har det fått ligga åt sidan. Flera kontakter är knutna, saker har hänt och utrustning grejas med på olika sätt men jag får återkomma om detaljerna efter onsdag! Så håll er till tåls kära läsare men det är roliga överraskningar som kommer att levereras! En hel del utrustning ska skickas i förväg till Kathmandu så just nu går jag igenom allt och väger allt så jag vet vad som ska skickas iväg, vad jag kan ta på planet och som handbagage, det är inte lite som ska med men så är det när man ska bestiga världens högsta berg och ska bo i tält i 50 dagar! Visst låter det härligt?? :-))
Comments are closed.