Träning, möte och jobbande!

Imorse vaknade jag före klockan ringde, tittade på den och tänkte: Ha där fick du kära snoozeknappsfru!! Men det är som jag sagt tidigare, den där telefonen har nog lurat mig, den får mig att vara redo varje morgon trots tröttheten! Men ett bra knep! 🙂 Träningen idag blev på gymmet! Först lätt löpning, bara 5 km idag, sedan rodd 3 km och därefter ett gympass! Märkligt hur kroppen kan komma till ett läge där allting bara flyter på ganska lätt vissa dagar och andra dagar är det sååå tungt trots att det är samma program, dagsformen gäller att få balans på oavsett vad man tränar för. Hur som haver så gick det lika lätt som sist och mjölksyran kom inte lika lätt och mycket och det är ett glädjande besked med fem veckor kvar, då kan jag variera med lite hårdare träning men också lättare samt lite viktig vila! Just nu är det så mycket saker på slutet som ska klaffa så det känns som om jag inte har tid att jobba, men se det gör jag ända in i slutet tills jag far, så kvällarna blir ofta fylld med praktiska saker som rör expeditionen, men det finns också personer som jobbar i det tysta för mig och de är jag oerhört tacksam över!

TV inslaget igår har gett många ringar på vattnet och folk har hört av sig på olika sätt och velat tala om sitt stöd för denna satsning och helt plötsligt stod det också ca 60st vän förfrågningar och väntade och lika många på förslag av andra…kul att det finns ett genuint intresse!! Jag var också förbi TV4 idag då de hade lovat kopiera sitt inslag till mig men det var inte klart förrän imorgon så då kan jag byta ut filen och länken här på bloggen! Det mest intressanta idag utöver att ha pratat med sponsorer har annars varit ett möte med en kär vän där tankar och funderingar om saker och ting ventilerats från olika perspektiv, och jag tror nog att de flesta människor precis som jag tycker det är skönt med en paus i tillvaron även om den sker över en kopp te eller kaffe. Alla behöver tid för reflektion då och då och ibland med någon annan! Tiden är det viktigaste vi har, sedan är frågan vad vi gör med den och lägger fokus på! Att ta sig tid för sina medmänniskor är en viktig sak och att vårda både saker och relationer som är viktiga eller betyder något för en!
Comments are closed.