Ensam är inte stark!!

Idag var det lite segt att kliva upp ur sängen, den berömda snoozeknappsfrun höll på att vinna faktiskt. Tröttheten som jag kände försvann som i en hast när ja gväl kom till gymmet! Aldrig har väl ett träningspass med löpning 8km, rodd 5km och sedan gymmet medtunga vikter varit så lätt att genomföra! jag kände mig verkligen i form och som Bamse imorse! Tröttheten som fanns på morgonen var inte för att jag var uppe sent, utan jag vaknade i konstiga intervaller, men jag vet att det var för att tankarna fladdrade på olika saker. Jag har kämpat med den här expeditionen på så många sätt ganska länge nu och fått göra det mesta själv. Jag har jobbat för fullt på mitt ordinarie arbete, tränat 5-6 dagar i veckan för att vara i den bästa form jag kan vara när jag ger mig iväg, fixa med utrustningen samt jaga sponsorer och samarbete och snart är det alltså dax att åka! Nedräkningen har börjat!

Jag har alltid sagt och levt efter att ensam är inte stark även om det är en bra egenskap att ha individuellt och igår fick jag en ny officiell samarbetspartner i We Are One! Att på slutet av planeringen, känna att jag kan lägga fokus på mitt mentala fokus och träningen in i det sista och att det finns andra i teamet som jobbar i det tysta för att knyta ihop säcken känns oerhört skönt just nu! Tilliten prövas igen och det känns tryggt med detta samarbete för det är alltid så, att bakom en framgångsrik satsning finns det alltid personer som skapar förutsättningarna för andra att lyckas!!

Efter träningen var det åter arbete som kallade på Mittuniversitetet, idag var det handledning av studenter inför seminarier på torsd och fredag, sen var det iväg för att på lunchen delta i ett arbete för att stötta Frösö Rödakorskrets och hämta ut några extra saker hos min ena sponsor ClasOhlson! Vidare har jag hunnit ha samtal med Calle på Addnature om mässan och några utrustningsdetaljer! Med andra ord så här långt en dag med mycket småfixande! Nu en kopp kaffe!!
Comments are closed.