Fullt ös trots lite trött…

Imorse var jag lite trött när det var dax för ett träningspass eftersom jag och vännerna var ute och roade oss igår, det var allt från blues, till 80-talsnostalgi på musikutbudet, men kul hade vi!! Träningen flöt på bra trots allt och det är inte alla dagar man kan säga med ett leende, vilket skönt träningspass!!

Hela dagen har jag ägnat mig åt att göra klart uppgifter som studenterna ska seminariebehandla framöver på kursen jag har just nu på Mittuniversitetet. Jag har också gjort klart vissa saker som har med expeditionen att göra, tänk vilken tid allting har!

Imorgon har jag åter ett möte med Johan Svelander från We Are One och på kvällen ska jag träffa min sömmerska i Lit så att hon kan göra klart dunoverallen och dunjackan med sponsorernas loggor. Det är en massa småsaker hela tiden som jag måste få klart och nu har jag gjort en ”att göra lista” för att inte glömma bort något! Det småjobbiga är att bibehålla fokus på träningen, sköta jobbet och ändå lyckas ägna sig åt alla smådetaljer, samtidigt som hjärnan och kroppen har börjat ställa in sig på ”kan jag få åka nu eller”.. men snart är det dax! 🙂
Comments are closed.