Möte med We Are One!

Igårkväll höll min gode vän Fredrik Sträng sitt föredrag om 10år som äventyrare på Folkets hus i Östersund. Fredrik var i sitt esse, bjöd på sig själv i en mer än fullsatt Pettersson Bergersal! Efteråt blev det lite mat och mycket surrande hemma hos mig (självklart om Everest med 🙂 ) så klockan hann bli ganska mycket innan vi kom i säng, men så blir det lätt i goda vänners lag!

Fredrik och min son viktor sov fortfarande gott när jag begav mig till ett spännande frukostmöte på Törners konditori med Johan Svelander från We Are One! Vi har försökt få till stånd ett möte ett bra tag men nu var det dags! Denna frukost resulterade i en överenskommelse om ett spännande samarbete, vart färden tar vägen får framtiden utvisa men morgonen började mycket spännande och bra! Fredrik har åkt iväg till Stockholm för nya uppdrag och själv har jag lite administration att göra på universitetet dit jag är på väg! En bra avslutning på veckan och början på helgen kan jag säga summerande så här långt!
Comments are closed.