En sista hälsokoll inbokad!

Ikväll fick jag en försenad bekräftelse från hälsocentralen och min läkare om alla de specialmediciner etc i den personliga packningen som jag ska ha med mig till Mount Everest. Min läkare som har följt mig och mina förehavanden länge har dock bokat in mig på en sista hälsokontroll torsdagen den 3mars. Han skrattade högt när han sa att han faktiskt ville träffa och kolla mig för han visste att jag var i form och att han gärna ville följa med på expeditionen. Han ville göra detta för att ha koll på alla mina värden på hemmaplan innan jag far, samt att jag ändå ska förnya en vaccination som gått ut. En mycket seriös och duktig läkare som månar om sina patienter och följer upp dem. Tänk om alla läkare vore som min eller om de andra hade/tog sig tid för sina patienter! Jag ser fram emot torsdagens check och mina värden! Helgen ska faktiskt gå i ett lugnt tempo med lätt träning och utrustningspyssel, dax att börja sammanställa listan på allt som ska med och gå igenom det igen, tycker jag har prylar överallt i min bostad även om det inte är så, men det är ju så det ska kännas när man håller på med förberedelser!
Comments are closed.