Överraskningspaket!

Idag när jag kom hem efter de avslutande examinationerna var jag ganska trött i huvudet så det var väl med sådär halventusiasm jag såg att jag skulle bege mig till posten för att hämta ett paket! När jag stod där och fick ett halvstort tjockt kuvert tänkte jag: från vem då? Det stod Addnature som avsändare! Javisst ja tänkte jag, Calle hade ju sagt att han skulle skicka upp flaggan till mig samt några jackmärken, det hade jag glömt bort! Väl hem var det bara att öppna och se på dem, men det var mer än så! Calle hade verkligen bestämt sig för att glädja mig! I paketet låg inte bara flaggan och jackmärkena, det låg klistermärken, två kortlekar från Petzl och självklart med motiv från klättervärlden på, en mössa samt ett gäng påsar läkerol tuggummi. Allt bra att ha när man ska tillbringa mer än 50dygn i ett tält framöver. Tack Calle Ringborg, du fick mig att le trots tröttheten i huvudet idag!

Imorgon blir det ett träningspass med bildäcken och mittnytts journalister och filmteam hakar på, undrar om de är sugna på att testa dra däcken 😉 På kvällen blir det föredrag av min gode vän Fredrik Sträng om sina 10 år som äventyrare, på Folket hus, Petterson Bergersalen, mingel från kl 18.00..hoppas vi ses där!!

Comments are closed.