Varm mössa och teamet är klart!

Det har varit långa dagar på Mittuniversitetet då jag examinerar studenter och jag har fått träna tidigt på morgonen, sedan iväg på jobbet sedan ägnat kvällarna åt expeditionsarbetet. Men det är den prislappen man får betala för att kunna åka iväg på detta äventyr! Men lite har jag hunnit med de senaste dagarna, jag har varit och hämtat sponsormärken som ska sys på jackorna, jag har fått en mössa av min en sponsor Vildmarks. Mössan jag fick är en Stetson så jag slipper frysa på berget, varmt och gott om de små öronen!

Jag har också bokat in samtal och träff med en läkare, det är ju en hel del receptbelagda saker som man behöver och måste med sig på en expedition och är lite svåra att få tag i när man väl är där. Även om jag hade en hel del sedan tidigare är det ju alltid bäst före datum på sådant med så det är bara att fixa nytt om det inte är använt! Idag blev det också inbokat att Mittnytt kommer att följa med mig när jag ska köra mitt träningspass på torsdag morgon och sedan göra en intervju för ett längre reportage efteråt, kul!! Har jag riktig tur hinner jag nog köra lite backträning i Gustavsbergsbacken med min vän Fredrik Sträng efter lunch, sedan är det föredrag på kvällen!

Det kom ett mail ifrån Chhiring i Nepal om att de som har betalat in och är bekräftade just nu för klättertillstånden etc och ingår i vårt team på Nordsidan är 5 personer och kommer från USA, Tyskland, Holland och Sverige! Själv håller jag för fullt på att sammanställa packningslistan, gå igenom vad jag har och behöver samt leta efter fler sponsorer för de sista avgifterna som ska betalas in när jag anländer till expeditionen i Kathmandu!
Comments are closed.