Mer utrustning och nya sponsorer!!

Idag har det varit en halvslö dag! Jag kände mig trött och sliten igår efter veckan med många långa dagar och kvällar så det blev en lugn hemmakväll för att ladda batterierna! Idag har det varit en lugn dag, först ett lätt träningspass därefter har jag ägnat mig åt att förbereda ett föredrag som jag ska hålla på Birka Folkhögskola på onsdag nästa vecka där jag är inbjuden att avsluta deras temadag som inspirationsföreläsare! Kul!!

Idag har jag också börjat checka av min packningslista igen och det är ju mer än bara klätterutrustning och varma kläder som ska med i packningen. Hela tiden kommer jag på små saker som måste med som jag inte prickat av på listan men nu är den nästan komplett på de allra viktigaste sakerna i alla fall! Jag fick ju en ny sponsor i ClasOhlson tidigare och jag var ju och hämtade ett antal saker som jag hade på listan och lovade återkomma om. En ny pannalampa Silva L1 som klarar miljön på everest och har en bra brinntid och ljusförmåga, en termos på 1L, en termosmugg för att kunna koka upp vatten och ha tex en kopp varma koppen att njut av på högre höjder, en extra snabbtorkande handduk, handvärmarpåsar att ha med upp på höga höjderna om det skulle behövas extra värme på någon kroppsdel samt batterier av märket Energizer som klarar kylan ner till -40C.

Jag också varit hos min andra sedan många äventyr tillbaka sponsor Woolpower och hämtat tröjor, långkalsonger, strumpor, balaclava, vantar etc men jag återkommer med beskrivning alla dessa produkter!

En glädjande nyhet som avslutade veckan var att jag både blev inbjuden av Calle Ringborg på Addnature om att vara med på skandinaviens största mässa (Vildmarksmässan) som äger rum i Stockholm 11-13mars och promota min Everestsatsning samt fick en ny sponsor!!

Företaget Yelloc från Näsåker meddelade att de ville vara i denna sat sning på att nå världens tak och vi håller som bäst på att hitta på både seriösa och roliga saker och bilder som man kan göra med deras produkt miljöpluggen! Kul att få en sponsor som är sugen på att hitta på något nytt och ser samarbetsmöjligheterna ur både eget intresse men också marknadsföringsssyfte till gamla och nya målgrupper!

Comments are closed.