Föredrag hos Odd Fellow!

Det är mycket på dagarna just nu och vissa dagar känns det som om jag skulle behöva en assistent, antingen som sysslade med expeditionssakerna åt mig eller jobbet, helst jobbet hihihi, träningen vill jag inte ge bort, den får mig att må bra i det hela! Igår tex deltog jag i Internationella dagen på Mittuniversitetet arrangerad av Institutionen för Socialt Arbete, där det var ett antal temaföreläsningar utifrån Internationella erfarenheter på olika sätt!
Efter den långa dagen var det bara hem och byta om, packa dator och projektor och ge mig iväg till Odd Fellow logen 133 Pehr Wargentin där jag hade ett mycket givande föredrag om pilgrimsvandringarna runt om världen! En fantastiskt trevlig kväll som blev senare än vad som var tänkt, men det är väl så när man umgås med positiva människor!

Det kom ett mail inatt ifrån Expeditionsledare Chhiring från Nepal idag, där går också allt enligt planerna! Han hade lämnat ansökan till myndigheterna för våra klättertillstånd och de hade gjort beställningarna på våra syrgasflaskor, nu är jag lite extra nyfiken på vilka jag kommer att klättra med men hoippas inom kort få veta det! De hade också gått igenom alla tält och matutrustning som sedan ska fraktas upp på berget på de olika camperna. Så även om vi som ska bestiga berget sysslar med vårt på hemmaplan så är det mycket saker som också ska förberedas på plats!

Comments are closed.