En ny dag med nya möjligheter!

Denna morgon var det tidig träning på schemat, det var så spökligt tyst och tomt ute när jag vara uppe, staden hade inte vaknat till liv än! Jag har på någon sätt mentalt bestämt mig för en fight med den berömda snoozknappsfrun och den senaste tiden har jag vaknat precis för hon har ringt och med ett leende sagt haha idag igen! Men å andra sidan kan jag ju faktiskt också ha förlorat denna fight, eftersom det kanske var till detta stadie som klockan ville att jag skulle nå! Oavsett så tänker jag just nu tänka att jag vinner över den! För er som inte vet vad jag pratar om så står det på min iphone varje morgon precis som på bilden här!

Efter ett rejält bakslag igårmorse då en sponsor inte höll vår överenskommelse utan av någon konstig anledning bara hade skrävlat och velat låta häftigt för att vara med i den här expeditionen, eller vad det nu berodde på, är det nya tag som gäller! Det är en ny dag och nya möjligheter och frågan är vilka man ger, får och tar??!! Det jag håller på med och hållt på med i många år är seriösa saker och en ömsesidig respekt mellan mig, sponsorer och samarbetspartner och jag vill bara samarbeta med seriösa sådana! Kontentan av detta är att jag insett att företagen i Jämtland står och stampar och inte kommer till skott eller ens svarar på seriösa förfrågningar så jag bestämde mig för att samarbeta med ALLA privatpersoner, företag eller organisationer som är seriösa och vill vara med i en sådan här satsning oavsett vart i landet/världen de befinner sig! Vill DU/NI vara med på detta? Ring mig på 073-8233887!! Vi ska satsa på att skriva historia tillsammans, med Mount Everst topp som mål med ett rejält GO och i en positiv anda!! Nu en kopp kaffe, föreläsa och sedan blir det en eftermiddag fram och tillbaka till Åre/Duved för spännande möte!
Comments are closed.