Ett ovanligt brev!

Idag har det varit en lång dag känns det som i hela kroppen! Uppe tidigt som vanligt, imorse vann den berömda snoozeknappsfrun med en rond! Träning står ju på schemat 5-6 dagar i veckan och vissa dagar känns det lite extra tungt när jag vet att efter träningen som gör mig gott har jag full dag på universitetet. Idag var det en sådan dag, först träning, sedan iväg till en presumtiv sponsor och prata om några saker i utrustningen som jag saknar, därefter till universitetet för att föreläsa i flera timmar. Allt har gått bra och enligt planerna men just nu i skrivande stund känner jag mig lite seg, men fixat bra middag och tryckt i mig kosttillskottet! 🙂
När man är så där seg känns inte mycket inspirerande och planen är att bara ta en lugn kväll och ladda batterierna med en bra film! Jag hade fått ett ovanligt stort brev idag så jag hämtade det på posten men öppnade det först nu. Någon okänd, (för det finns ingen avsändare) i Auckland på Nya Zeeland har skickat mig ett brev. I brevet låg det en DVD film gjord av David Breashears director of the Everest IMAX film med titeln: Everest- the death Zone samt en tunn bok skriven av Steve Jenkins med titeln The Top of the World. Jag har absolut ingen aning om vem som skickat detta till mig men kul överraskning var det och piggade upp lite. Nu har jag ett helt lager av filmer att se på när jag laddar batterierna mellan träning och jobb eftersom det kom tre filmer härromdagen också från någon okänd! Tänk att det finns så snälla okända människor, det finns hopp för mänskligheten!!!
Vidare hade det kommit ett paket som jag hade väntat på. Det var från UNICEF där jag är bloggare för alla ungar samt har min egen insamlingskampanj! Det som låg i paketet var en tröja med deras logo på så att jag kan ha den på mig när jag är ute och håller föredrag i olika sammanhang!
Comments are closed.