Morgonpasset på Radio P4 Jämtland!

Idag på morgonen var jag åter igen hos Radio P4 Jämtland för en intervju med Lisbeth Hermansson och Lars Gustavsson. Dagens samtal handlade om utrustningen som jag måste ha med mig när jag åker för att bestiga Mount Everest, en mycket trevlig morgon! Lisbeth fotade några bilder på det som vi samtalade om under intervjun och som jag här delar med mig av, lite svårt att ”visa” som Lars sa i radion.

Efter intervjun var det bara att hasta iväg till universitetet där jag startade två nya kurser. Eftermiddagen och kvällen kommer att ägnas åt att rätta studenters arbeten samt sponsorsarbetet. En del sponsorer förstår vilket marknadsföringsvärde det finns i en sådan expedition även om deras företag inte alls eller på något sätt är involverade i friluftsliv och fattar beslut direkt andra funderar fortfarande och en del kanske är presumtiva för att jag inte tänkt på dem men de vill att deras företag ska synas och förknippas med något utöver det vanliga som de sedan kan använda i sin marknadsföring med reklamplats. Oavsett så är det mycket tid som går åt dessa osäkerhetsfaktorer och i äventyrssammanhang är tid pengar i synnerhet när saker i ting betalas i dollar.

Så alla som är intresserade av sponsring på något sätt och är redo att samverka med mig i denna satsning för att bestiga Mount Everest men också ta upp jämtlandsflaggan dit, ring mig!

Comments are closed.