I Väntans tider…

Idag har jag fått ett intressant mail, några saker som är nödvändiga inför Mount Everest är på väg från USA och de ville bara tala om att de var ivägskeppade som det stod, så nu går jag här i väntans tider. Känns lite som en tidig julafton. Det som är på väg i det första paketet är något som ska med upp på högsta höjderna nämligen en Mountain Hardwear Absolute Zero overall samt Outdoor Research Alti Mitts vantar. Som ni ser så är det ett utmärkt ställe att på bröstfickorna sy fast sponsorernas logotyper etc, frågan är vem som vill synas mest på toppklädseln och vem som vill synas på de andra kläderna, vi får se när alla samtalen är klara hur det kommer att se ut! Så samtidigt som träningen fortsätter enligt planerna, sponsorbreven och samtalen fortskrider så pågår utrustningsarbetet parallellt, en del är gammalt och slitet och gjort sitt och måste bytas ut, andra saker behöver nyanskaffas men jag återkommer innan avfärd med min kompletta utrustningslista! I skrivande stund planeras också att eventuellt vara med på vildmarksmässan i Sthlm i mars, precis innan avfärd men allt hänger hur snabbt i tid hela sponsorsbiten är klar och det går att ägna sig åt marknadsföringen på det sättet, men jag är hoppfull!!
Comments are closed.