Morgonpass runt berget!

Sent igårkväll fick jag ett besked om att några studenter som skulle ha handledning på morgonen inte kunde komma och jag funderade på att unna mig en sovmorgon när det kom ett mess till!

Tja ska du med runt berget imorgonbitti?

Jag log och hade ingen ursäkt för att inte haka på mer än att dra mig lite längre i sängen så jag hakade på, och det ångrar jag inte! Morgonens pass runt berget ihop med Cissi Lycke Agosti och Susanne Löfgren samt lille Mozart bjöd på en mycket trevlig morgon och vilken soluppgång!! Snön ligger vit överallt och Storsjön håller på att kylas av, temperaturen växlade mellan -10 och -2, och isen gör sig redo för att lägga sig och där, mitt i denna fuktiga dimma låg solen som en stor ost! Inte var dag man har en vacker soluppgång i sådant trevligt sällskap! Tack till er för morgonens pass, det får vi göra om! Och jag får se vad jag kör för träning på eftermiddagen!
Comments are closed.