Överraskning!

Veckan som varit har gått i det intensiva tecknet med långa dagar och kvällar men det har varit mycket roligt och så mycket positiva människor jag träffat på i de olika sammanhangen. Veckan har omfattat både föredrag, intervjuer, radiomedverkan, utbildningar, handledningar och boksignering samt träning! Idag efter att ha sysslat med diverse administrativa saker inför Mount Everestsatsningen, sådant som fått ligga åt sidan på grund av annat hela veckan, blev det en vända på stan för att kolla upp diverse utrustningsbehov. Döm om min förvåning när jag nu kom hem och det hängde en flaska inlindad i aluminiumfolie på min ytterdörrs handtag. En flaska mousserande jordgubbsvin (falsk champagne) något som jag faktiskt inte smakat mer än en gång tidigare i mitt liv, och på flaskan satt det bara en liten lapp med orden: GRATTIS till boken och lycka till med Mount Everest! Ingen avsändare, inga andra ord eller något annat och jag kan inte komma på vem som skulle kunna gjort denna vänliga gest så jag säger: TACK du okände för den snälla gåvan och jag får väl fundera på när och med vem jag tänker dela denna flaska!
Comments are closed.