Boken äntligen färdig!

Idag är det en glädjens dag! Boken som skulle bli av min resa och pilgrimsvandring genom Israel och Palestina i år, är äntligen klar och skall publiceras! Det har varit lite strul med både innehåll som redigerades fler gånger om, bilder som byttes ut, korrekturläsningar flera gånger om, redaktören på det tänkta förlaget slutade fick jag veta av en arbetskollega och ingen ny var anställd än osv, så nya samtal fick tas med de andra förlagen igen. Men skam den som ger sig, långa dagar och nätter av mycket tålamod, ett steg i taget och resultatet kom till sist, en färdig bok! Den ges nu ut på ett helt annat förlag än det tänkta, men de nya fanns med redan i planeringsstadiet för mycket länge sedan! Jag återkommer om detaljer för köp etc lite senare, distributionsgrejen är inte klar än men blir till veckan! Boken heter ”I Pilgrimers fotspårEn vandring på 470km genom det heliga landet”. I den här boken får läsaren följa min mycket personliga och utlämnande berättelse om händelser före avresan och under min vandring på 470 km i pilgrimernas fotspår genom det heliga landet!
Comments are closed.