En nygammal älskling!

Igår skrev jag om att jag sträckte mig rejält i ryggen när jag halkade i leran under intervallträningen! En lång skön stund på spikmattan och lite ormsalva hjälpte en hel del, så pass att jag inte hade ont under kvällen! Tur var väl det för det var en mycket trevlig tillställning jag var på och även om det blev sent så var det en mycket lugn kväll! Idag var dock smärtan tillbaka i ryggslutet så det fick bli ett pass på gymmet för att se om jag kunde hjälpa kroppen på traven med en nygammal älskling! Powerplatemaskinen!!


Alla som provat denna maskin vet precis vad jag menar när jag säger att dagens pass var en skön genomkörare! Maskinen har varit en liten del av mitt träningsprogram i många år och jag har kommit så pass långt med denna maskin att mina pass innehåller numera 45sek på 40hz och Highlevel det känns rejält de där sista sekunderna!! Men tanken min om maskinen var god för smärtan försvann som jag ville, det får bli något mer pass med maskinen i veckan istället för bildäcken, dock ska jag nog ändå boka in mig på någon massage! Efter träningen kom Micke och slängde åt mig en gainomaxdricka, tur det för jag hade glömt mina andra återställare hemma!


Träningspasset avslutades med en stund i bastun och en lång dusch så nu är man fit for fight igen som man säger! Dax att gå ut och njuta av solen och höstens alla vackra färger!!!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.