Surt sa räven!

Åhh vilken morgon! Tänkte ta sovmorgon men kroppen var inställd på något annat tydligen! Efter att ha legat och dragit mig ganska länge var det bara till att äta frukost och dra på sig träningskläderna! Det stod löpning på dagens agenda! Jag har min runda uppe vid Solliden och idag var det en lättsam löpning men verkligen blött och surt på stigarna och marken!


Det var när fötterna var dygnsura och jag såg på de vackra rönnbärsträden som liknelsen kom om surt sa räven! Den räven skulle ha rätt om både marken och bären idag!


Inte så konstigt att det är så surt med tanke på att regnet vräkt ner i två dygn medan det kommit som snö på andra håll i länet! Jag passade på att köra några intervaller dock inte lika hårda intervaller som min vandrande vän Helena Olmås! Jag tänkte på hennes träning idag när benen kändes lite stumma, jag var och är imponerad av hennes träning! Själv kostade mig mina intervaller idag en halka i leran och en sträckning i högersidan som känns som en revbensbräckning som gör ont när jag hostar! Ät huvudet dumt får kroppen lida! Så jag håller med räven idag om att det är surt! 🙂 Så nu blir det en stund på spikmattan och hjälper inte det blir det en stund på powerplate maskinen eller boka massage! Har några timmar på mig att bli ok innan det är dax att bege mig till den eleganta tillställningen ikväll!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.