Base Camp..

Efter att ha varit på resande fot någon dag längtar man alltid hem oavsett om det är i jobbet eller något äventyr! När det gäller det sistnämnda så har alla sin egen lilla hörna eller kontorsplats där administrativa saker görs. Vi äventyrare brukar kalla dem Base Camp! Lika viktiga är de platser som folk har där de sitter och funderar eller ventilerar saker för sig självmed sina närmaste eller vänner! Ett av favoritställena i Östersund är:


På detta ställe har många av mina egna idéer eller andras blivit till konkreta handlingar eller projekt över en bit mat eller en fika! På detta ställe har också ett av mina livs bästa beslut fattats vilket jag är så glad över idag!

Såå idag går min eloge till alla de som vårdar betydelsen av små oaser i sina liv oavsett om det är i hemmet eller som i mitt och mina vänners fall, detta lilla mysiga fik!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.