Blött och kallt!!!

Jag hade tänkt ta en lugn dag efter dagens sega löprunda men så ringde telefonen! Några kompisar med andra tänkte sticka ut på berget och träna lite klättring och undrade om jag var sugen och hänga med! Först lite tveksamt men sen ok då! Ibland blir man glad när andra pushar en till att göra saker!!! Det var precis som på morgonen ömsom regn ömsom sol, och jag var fortfarande lite seg. Det som gjorde det extra roligt men också svårt idag var den blöta hala bergsväggen!


Jag var mest ute efter att känna efter hur jag trivdes med min Black Diamond sele igen och den enkla bromsen, så tankarna var väl mest på rapella mig ner, men ack vad jag lurade mig själv, snart var man ju där och skulle klättra upp längs väggen!! Skratt Nåväl det var några roliga och trevliga timmar, men jag måste erkänna att det var riktigt kallt och blött och fingrarna ville domna bort i kylan och ändå är det bara i slutet av september!! En helt fantastisk eftermiddag så tusen tack Dennis, Göran, Peter och Lotta för att ni släpade med mig!!! Nu ska jag hem och tina upp med en varm dusch och lite mat!!

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.