Spännande möte!

Vissa dagar är mer spännande än andra beroende på vad som händer eller vem man möter i sitt liv! Ibland kanske det är ett spännande möte med ett spöke


Och ibland är det spänning avser annorlunda slaget, sådant som man inte kan se men känna! Det fick jag erfara men av den lindriga sorten. Jag hade röjt med röjsågen och fixat iordning eltråden runt hagen, kopplat på strömmen och mätt strömmen när jag fick en liten kyss som man säger.


Alla som har hagar av det här slaget oavsett om det är för hästar, kor eller tjurar brukar ta den undre och hänga på den övre tråden och sen öppna den övre, så har jag gjort måååånga gånger i mitt liv till olika djur men den här gången släppte den undre tråden och landade på min arm. Så långt ingen fara men i spöregnet var jag ju en tacksam ledning eftersom jag höll i den övre!! En kyss från bilbatteriet kom direkt och fingrarna domnade i några sekunder. Jag skrattade åt min klantighet och undrade hur många som inte gjort så där, antingen i en hage eller när de mekat med en bil eller båt?

Väl färdig och på väg hem på skogsvägen fick jag ett spännande möte till!! Det var det enda djur som skogens konung är rädd för: En Björn! Till höger om mig stod plötsligt en Björn lika stor som mig själv fast en halv Anders till i bredd och såg på mig när jag gick förbi, jag fortsatte lugnt framåt längs vägen medan björnen lufsade på och sedan gick över skogsvägen bakom mig och försvann in i skogen. Jag erkänner att pulsen var rätt hög just då men kroppen lugn och jag kom på mig själv att jag småvisslade för mig själv som Rasmus på luffen ut till stora vägen! Såå en spännande morgon och jag ser med spänning fram emot resten av dagen!! 🙂

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.