Nya kompisar!

När man inte är hemma och har möjlighet till att träna och hålla igång som man brukar får man vara uppfinningsrik! Att träna med mina älskade tre bildäck är en skön extra träning, men nu har jag kört flera pass med nya träningskompisar!!


Dessa 30 litersdunkar används till att fylla på vatten i hagar, vilket jag gjort flera gånger. Då föddes tanken på träningsmetoder med dem. Genom att göra så långt det är möjligt samma övningar som på gymmet tränas kroppens muskler nästan likadant, inte riktigt men nära. Jag har fyllt dem med bara 25 liter för genom att vattnet då kan skvalpa omkring i funnen blir den ostadig och jag måste då fokuser på att muskeln konpenserar vilket leder till att ”rätt” muskel jobbar! Viktigt är dock för alla som nu vill prova på att göra sina egna saker att inte göra fel så det blir bristningar i musklerna istället och en skada uppstår! Lycka till!!! Själv är jag nu lite mör i både armar och ben efter två rejäla träningspass med 9st 30 liters dunkar! Härligt med kroppsarbete!! 🙂

Posted from my iPhone / Anders

Comments are closed.