Intervju med Länstidningen!

Idag ringde Simon Gunnholt från Länstidningen upp mig och ville höra om min kommande Mount Everest satsning! Det blev ett ganska roligt och väldigt Jämtlandspatriotisk touch på det hela 🙂 De skulle återkomma när de skrivit artikeln så jag får kolla igenom den och lägga till saker om det behövdes och såå får vi se vad de ska ha för bild på det hela. Mycket kul när det finns ett seriöst ömsesidigt utbyte, de gör sin artikel och jag får publiciteten men allt sker på ett respektfullt sätt och på lika villkor!

Vidare så har Chefredaktören Glenn Mattsing från tidningen Outside också hört av sig och där blir det också något inför detta eminenta äventyr!

Men som sagt var jag återkommer om detaljerna och länkarna till intressenternas sidor och artiklarna etc när reportagen är klara, så ha lite tålamod!
Comments are closed.