Ögongodis!

Idag har jag hållt på utomhus hela dagen med diverse saker en del lätta en del tunga så jag har sett det som extra träning! 🙂 När det är sommar och sol njuter de flesta av detta och så gör jag med men det finns de som njuter extra mycket! De kallas för mygg, knott, broms m.m och de bara älskar att ta för sig av allt som serveras, oavsett om det är djur eller människa!

En av dessa moskitos och jag vet inte vad det var fick för sig att sticka mig i ögat och lyckades! En intensiv smärta och blodvite i ögonvrån samt att synen försvann för en bra stund! Synen har kommit tillbaka men ögat värker fortfarande. Jag tycker det är ok med alla små moskitos eftersom de på sitt eget lilla sätt fyller någon funktion men idag erkänner jag att de ligger lite på minus eftersom jag stod på deras meny som ögongodis och det var inte kul! Ögongodis är förknippat med helt andra saker än att bli biten! Men men, det går över som de gamle sa när man var barn! 🙂
Comments are closed.