Att ”campa” sig upp på Mount Everest!

Eftersom det kommit ett antal mail och förfrågningar sedan mitt inlägg igår kommer här en detaljerad bild på hela vägen, inte bara bilden från 7000m, en bild som jag lånat från min vän och Everestklättrare Pierre Näsman och Toppresultat AB, besök gärna hans sida Pierre Näsmans Adventures! På bilden ser man hela vägen och de olika camperna. Jag lovar att återkomma med alla specialdetaljer när det börjar bli dax! Nu ska jag ta tag i kroppen med lite löpning och lite stenåldersträning och ni som följt mig ett tag vet att då då är det antingen mina kära däck som ska släpas eller så är det något annat hårt kroppsarbete! Ha en bra dag alla trots att det är sommar och på många ställen bara 10grader varmt! Men kom ihåg, solen skiner inom oss alla! ;-))
Comments are closed.