Linslusen!

Idag har jag låtit kroppen vila från träningen fast jag vaknade väldigt tidigt imorse och var lite sugen på en liten löprunda. Istället har jag ägnat mig åt olika administrativa saker rörande expeditionen, suttit i telefon med några presumtiva sponsorer samt varit och tittat på olika kameror. Min gamla kamera en Minolta har varit med på många äventyr men jag känner att det är äntligen dax att låta den gå i pension! Men att hitta rätt kamera är inte lätt om man inte är väl insatt! Följande kameror har jag idag varit och tittat på:
En Canon EOD 50D, Pentax K-7, Sony A330 och när jag skulle gå såg jag Sony NEX-5. Favoriten var den vädertåliga Pentax K-7 men de bägge sonykamerorna är bra för då passar alla mina andra objektiv som jag redan har, men lättast i gänget var den lilla NEX-5 så den blev favoriten efter provande fram och tillbaka. Nu behöver jag inte fatta beslut om vilken kamera jag ska ha med mig idag men det var kul att sondera terrängen samt att en kompis som är fotograf lovat mig att kolla in lämpliga kameror, får se vad han kommer med förslag. Sen vet man aldrig om det finns företag som gärna vill se sin kamera med på en sådan här resa, och finns det så är de hjärtligt välkomna att sponsra med en lämplig kamera. Jag har lärt mig att man ska aldrig säga nej till bra saker! 🙂
Comments are closed.