Ska på Galapremiär…

Fikaträffen med frilansjournalisten var givande och jag får se vad det blir av det hela men det är kul att ha seriöst samarbete som också i sin tur kan generera nya samarbetspartners och sponsorer till Everestsatsningen!

Har just kollat in vad det är jag ska göra på måndagkväll …en inbjudan till att gå på världspremiär på den nya streetdancefilmen på Rigoletto i Stockholm och det passar ju bra när vi ändå ska till den stora staden bägge två…kan ändå inte låta bli att le åt kommentaren som kom från en god vän…jag lär väl känna mig som fjällräven bland påfåglarna skratt men jag tror inte det eftersom jag varit på en hel del extra vaganta tillställningar och är van att både ha fjällkläder eller frack, är väl då man säger att man är anpassningsbar eller är som en kameleont, klädsel efter äventyr 🙂 Men kul ska det bli i alla fall!!

Comments are closed.