Idé blir handlingar…

En hektisk vecka är över, full av examinationer och imorgon tar studenterna sin examen! Alltså är det ett nytt gäng som vi släpper ut som kolleger på fältet, härligt!! Idag har jag också pratat med ett bokförlag om min kommande bok om vandringen genom det heliga landet, vi ska ha en träff framöver innan beslut fattas. KUL!!

Mina egna planer för Mount Everest 2011 börjar ta lite form, igår var det några viktiga personer som jag satt i möte med och det var positiva tongångar, samma tongångar var det hos några andra som jag pratade i telefon med. Men vis av gamla refarenheter kring tidigare expeditioner så ropar jag inte hej förrän vi har en överenskommelse som gagnar båda och pengarna sitter på ett konto, men devisen många bäckar små kanske kan ge resultat den här gången. I mitt huvud kretsar just nu bara, träningen, ragga sponsorer och det positiva tänkandet om att få sätta jämtlands vackra flagga på världens högsta topp! Ska bli kul att träffa Pierre Näsman som är på väg hem från Mount Everest och utbyta erfarenheter inför satsningen, vore kul om han var med nästa år igen!
Comments are closed.