Solskensmorgon!!

Var trött som sjutton imorse när klockan ringde och jag var nära att trycka på snooze knappen igen, denna knapp som jag förr hatade så mycket, men numera älskar, men jag skulle ju köra sonen till skolan. Fast om jag funderar lite så har den där förändrade känslan nog med att göra om man blir väckt när man inte behöver kliva upp, eller ska kliva upp lite senare. Ett fascinerande fenomen det där som jag hör om då och då, den ena vill kanske sova tills det är dax att kliva upp, medan den andre gärna vill snooza 20-30 min till innan den andre ska kliva upp. Jag undrar hur många som har det så i sina relationer och om det skapar konflikter? Något för relationsexperterna att skriva om kanske…

Solen skiner ute och jag med den! Livet leker just nu känns det som på alla plan, kärleken frodas och jag går omkring på rosa moln, ett nytt bokförlag har hört av sig och är intresserade av min kommande bok så nu är det bara att skriva klart, hur jag nu ska hinna, skratt och sedan bestämma mig för vem av intressenterna ska ge ut den, jag får fundera lite till medans jag skriver klart! Rörande publiceringen i Se & Hör har jag inte hört ett dugg än trots att jag skrivit ett långt brev till deras högsta chef, men jag är inte förvånad. Fotografen som jag och mitt företag samarbetat med och som de stal bilden från ringde mig igår, de har inte heller kommit överens. Visst är det märkligt beteende? Om ett litet barn gör fel, då ska de vuxna rätta till snabbt som ögat och säkert förmana hit och dit, men när vuxna människor medvetet och uträknat gör fel då vill de helt plötsligt inte kännas vid det eller rätta till det, inte ens be om ursäkt för vad de ställde till med, jag är lite förbaskad inombords och hade jag inte varit så lugn och cool hade jag kanske gjort som på bilden med deras chefer…men men jag tror fortfarande gott om människor och att de vill göra rätt saker så det där kommer säkert att lösa sig framöver

Idag ska jag försöka få till inställningarna så att jag kan blogga från min Iphone, är ju ofta på språng och vill kunna blogga om jag håller på med äventyrssaker etc…

Comments are closed.